Naše usluge

Home / Naše usluge

Pod pojmom konsalting usluge podrazumijeva se naočit i sveobuhvatan pristup rešavanja nastalog poslovnog problema klijenata. Početna tačka kompanije Solvent Rating doo podrazumijeva razumijevanje ciljeva Vaše kompanije i okruženja u kome radite.

Za rešavanje nastalog poslovnog problema, odnosno pronalaženje najboljeg rešenja za klijenta neophodno je uraditi detaljnu studiju slučaja i analizu uzroka, i u skladu sa zaključcima, iskustvom i stvarnim mogućnostima pronalazimo najbolja rešenja za naše klijente.

Koristeći naše usluge konsaltinga, povećaćete efektivnost vaših poslovnih procesa, u vođenjem najnovijih ideja. Naši menadžeri sa značajnim iskustvom profesionalno analiziraju Vaše trenutne procedure i pružaju Vam najbolja rešenja. Naša početna tačka je razumijevanje ciljeva Vaše kompanije i u kakvom okruženju radite.

Pružamo Vam korisne savjete čiju uspiješnost mjerimo Vašim budućim poslovnim uspijesima.

Za nas je svaki slučaj drugačiji, i ne postoji rešenje „jedan pristup odgovara svima“. Pružamo kompletnu uslugu pravnim licima u smanjenju od poslovnih rizika kojima su izloženi, počevši od identifikovanja profila rizika kompanije, preko kreiranja predloga rešenja do same realizacije.

Boniteti
Boniteti.me
Boniteti.me

Jedinstvena online baza javno dostupnih poslovnih informacija o svim preduzećima iz Crne Gore i Srbije.

Portal Vam daje mogućnost da tražite potencijalne klijente, provjeravate njihove platežne..

Saznaj više
Poslovna mreža
Poslovna mreža
poslovnamreza.me

Najobimnija zbirka javno dostupnih podataka preduzeća iz Crne Gore na jednom mjestu sa svim ključnim informacijama. Portal Vam daje mogućnost da tražite potencijalne klijente, provjeravate njihove platežne...

Saznaj više
Monitoring
Monitoring
Monitoring

Sve što je bitno u poslovanju su prave informacije u pravo vrijeme. Monitoring Vas svakodnevno informiše o važnim promjenama izabranih kompanija.

Saznaj više
Boniteti
Sertifikati
sertifikat.p.i

Biti nosioc sertifikata poslovne izvrsnosti jedno je od rijetkih priznanja kojim firme dokazuju svojim potencijalnim partnerima da su odgovorna i kvalitetno vođena firma sa kojom treba poslovati.

Saznaj više
API
Boniteti.me
API
(Web Servisi)

U programiranju, interfejst za programiranje (application programming intercace API) je skup definicija, protokola i alata za izradu softvera i aplikacija.

Saznaj više

Budite u toku!

Prijavite se na našu mail listu da bi ste dobijali blagovremena obavještenja o novinama u našoj kompaniji!